Колишнi пiдземелля
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Колишнi пiдземелля

OBSILF

ФорумФорум  Последние изображенияПоследние изображения  РегистрацияРегистрация  Вход  

Алопеція. Комусь ставили такий діагноз?

Перейти вниз 
Участников: 2
АвторСообщение
Alexandra

К-ть повідомлень : 10

Алопеція. Комусь ставили такий діагноз? Empty
СообщениеТема: Алопеція. Комусь ставили такий діагноз?   Алопеція. Комусь ставили такий діагноз? Empty08.12.22 0:07

Мені в спадок дісталося не дуже слухняне і ламке волосся, а недавно ще й випало багато. Нове не росте. Звернулася до лікаря. А мені сказали, що у мене алопеція. Її можна лікувати. Навіть про метод розказали, але я боюся зробити гірше. Хто чим лікувався?
Вернуться к началу Перейти вниз
Лилиана

К-ть повідомлень : 6

Алопеція. Комусь ставили такий діагноз? Empty
СообщениеТема: Re: Алопеція. Комусь ставили такий діагноз?   Алопеція. Комусь ставили такий діагноз? Empty08.12.22 0:08

Це діазнос не на все життя, а тільки на даний момент. Лікар, скоріше всього порадив вам найдієвіший метод, що допоможе к вашій ситуації. Скоріше всього вам розповідали про Regenera https://regenera.ua/ це ефективний метод. Я теж його проходила, і у мене досі чудовий ефект. Волосся росте, залисин немає, випадіння не таке активне як раніше. Тому без сумнівів, починайте вирішувати свою проблему з облисінням.
Вернуться к началу Перейти вниз

Алопеція. Комусь ставили такий діагноз?
Страница 1 из 1